loader
Foto

"Cântec și Poveste": Portrete ale celor mai îndrăgiți interpreți

Vă invităm să urmăriți câteva dintre cele mai frumoase şi „savuroase” momente ale emisiunii "Cântec şi Poveste" realizate de echipa emisiunii de la TVR Timişoara!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Din toamna anului 2010 studioul TVR Timişoara a realizat multe emisiuni portret "Cântec şi Poveste".

În această ediţie vă prezentăm câteva fragmente din acestea. Personajele pricipale au fost: Zorica Savu, Adrian Stanca, Rodica Ardelean, Petrică Miulescu Irimică, Mihaela Petrovici, Mircea Ardelean, Mariana Deac.

Muzica live interpretată de solişti şi arhiva TVR sunt înmiresmate de reţetele lor, unii dintre ei gătind pentru prima dată în viaţă.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi 11.02.2016 de la ora 20.00, cu reluare vineri 12.02.2016 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 14.02.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 15.02.2016 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Monocrom

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara