loader
Foto

Galerie foto

„Cântec şi poveste”: În culisele emisiunii (partea a doua)

Am urmărit noi file din povestea emisiunii "Cântec şi Poveste" de la TVR Timişoara, cu Doriana Talpeş şi Felicia Stoian (a doua parte).

 

Felicia Stoian
Doriana Talpeș
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În partea a doua a ediţiei „file din povestea emisiunii Cântec şi Poveste” ne îndreptăm spre tinerii interpreţi, care de-a lungul timpului au fost susţinuţi, promovaţi şi unii dintre ei chiar descoperiţi prin intermediul festivalurilor şi a emisiunilor de folclor.

Cântece de pe tot cuprinsul ţării cu laureaţi ai festivalurilor din Banat: Stana Stepanescu, Doriana Talpeş, Bogdan Toma, Daniel Pop, Ştefania Strejescu, Irina Birou, Iulia Mihai, Alexandra Chira, Georgiana Necşa, Lorena Pascu, Bogdan Firu, Radu Vand, Angelica Flutur, Olguţa Berbec şi grupul vocal Sânzienele al Scolii Populare de Artă din Arad, coordonat de Marioara Miclea.

Intrăm şi în culisele festivalului naţional concurs Mariana Drăghicescu dar ne amintim şi de Marioara Murărescu şi emisiunea etalon Tezaur Folcloric.

Mariana Drăghicescu, Ileana Sărăroiu şi Mariana Lungu pe poartă pe aripile căntecului de altădată.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi 28.01.2016 de la ora 20.00, cu reluare vineri 29.01.2016 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 31.01.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 1.02.2016 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:30 Arhiva TVR Timișoara

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara