loader
Foto

“Cântecul de acasă” împlineşte 12 ani în grila TVR Timişoara

Una din cele mai longevive emisiuni de la TVR Timişoara, “Cântecul de acasă” și-a spus povestea la „Cântec şi Poveste”!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste
Cântecul de acasă

Ediția este disponibilă online pe TVR+

În această primăvară “Cântecul de acasă” împlineşte 12 ani în grila TVR Timişoara. Împreună cu Tiberiu Ceia povestim despre emisiunea “Cântecul de acasă” şi urmărim fragmente difuzate de-a lungul anilor în ediţiile speciale ale acesteia.

Ne amintim de “Ruga de la Făget – Timiş”, “De Paşte la Şimand – Arad”, “În direct de la Buziaş”, “Aniversare TVR 50 la Timişoara” sau Festivalul Naţional Concurs “Mariana Drăghicescu”.

De asemenea ne bucurăm de producţii realizate pe teren de carul TVR Timişoara şi-i ascultăm pe Ştefan Constantin Moacă, Mihaela Petrovici, Dumitru Teleagă, Cristian Bălteanu, Ramona Viţa, Liliana Laichici, Adrian Stanca dar şi înregistrări din studioul timişorean al TVR cu Segiu Matoşan, Zorica Savu, Ciprian Roman, Izabela Tomiţa, Gheorghe Călţun Brancu, Mariana Deac, Tiberiu Crişan şi Florica Bradu.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 9.04.2015 de la ora 20.00.

4:00 Descoperă vestul

7:00 Monocrom (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara