loader
Foto

Galerie foto

„Cartea junglei”, cel mai gustat spectacol al acestei primăveri

Premiera spectacolului “Cartea junglei” a avut loc sâmbătă, 11 martie, la Teatrul German de Stat din Timişoara.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Spectacolul este o adaptare după povestirile lui Rudyard Kipling, din care nu lipsesc hituri precum The Bare Necessities și I wanna be like you.(w500)

Regizorul şi coregraful acestui spectacol, Răzvan Mazilu, colaborează pentru a doua oară cu TGST, după musical-ul „Cabaret”, pus în scenă în februarie 2014. Decorul şi costumele noii producţii sunt realizate de Dragoş Buhagiar, cu participarea Ioanei Popescu.

Celebrele roluri Baloo şi King Louie sunt interpretate de actorii Harald Weisz şi Dana Borteanu, cei care vor veni astăzi la „ora regiunii” impreună cu Vladimir Socolovici, interpretul lui Mowgli. Distribuţia este însă mult mai numeroasă, aducându-i împreună pe aproape toţi actorii Teatrului German, precum şi opt balerini de la Opera Naţională Română Timişoara.

În partea a doua a emisiunii ne va fi alături omul de cultură, jurnalista şi scriitoarea Veronica Balaj, cea care a lansat de curând atât la Timişoara , la Uniunea Scriitorilor, cât şi la Lugoj, volumul de poeme „Solilocvii”, ediţie bilingvă româno-engleză. Cartea va constitui doar un pretext de a povesti cu autoarea despre călătoriile sentimentale şi literare pe care le-a facut în ultima perioadă.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 15.03.2017 la ora 20.00, cu reluare joi 16.03.2017 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

7:30 Actual Regional (R)

(Reluare)

9:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara