loader
Foto

Galerie foto

Cartea noastră cea de toate zilele

Multe şi importante dezbateri au loc în legătură cu apetenţa (sau, dimpotrivă, cu lipsa ei) omului modern pentru lectură.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Cert este că piaţa de carte nu trece prin cea mai fericită perioadă a ei. Şi, totuşi, există entuziaşti-curajoşi care insistă să creadă în puterea ei, a Cărţii, de a schimba caractere, personalităţi şi destine.

La Timişoara urmează să-şi deschidă porţile o nouă librărie: „La Două Bufniţe”. „Bufniţele” cele două, cititoare împătimite, pe numele lor Oana Doboşi Potcoavă şi Raluca Selejan, îşi vor deschide astă-seară, în direct, aripile şi inimile. Pentru domniile voastre, fireşte.

„Într-o zi nu ne vom mai recunoaşte” este cel de-al doilea volum de poezie semnat Alexandru Potcoavă. Scriitorul timişorean scoate cartea-n lume sâmbăta asta, de la 6 seara, la Galeria Calpe.

Claudiu Komartin şi Robert Şerban cu vorbe ne vor îmbia iar Ilie Stepan şi Horea Crişovan... pe ritmuri faine ne-or (în)cânta.

Alexandru şi Claudiu (autorul şi editorul) vă dau întâlnire şi în această seară şi vă garantează opinii spuse pe şleau despre ce e şi despre ce nu mai e... literatura noastră naţională.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, joi 22.09.2016 la ora 20.00, cu reluare vineri 23.09.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

0:30 Monocrom (R)

(Reluare)

1:00 Actual Regional (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara