loader
Foto

"Ceasul Artelor": La Arad, în luna aprilie se dă „verde la teatru”

„Aprilie – verde la teatru” este un alt proiect îndrăzneț al colectivului Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ceasul Artelor

Dorința conducerii instituției de-a aduce public înspre sălile de spectacol e atât de mare, încât ingeniozitatea pare a nu avea niciun fel de limite.

Piese memorabile, spectacole montate ireproșabil, joc actoricesc de mare clasă, prețuri accesibile... totul e posibil atunci când muncești, trăiești, respiri... din dragoste de scândura pe care se plămădesc vise.

Întru împărtășirea a ceea ce înseamnă o iubire cum alta nu-i, Iubirea de Teatru, îi avem alături pe regizorul Radu Nica și pe Bogdan Costea, managerul Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad.

Invitat, „pe bandă”, al acestei seri, este scriitorul Marius Chivu, care-a avut (încă) o întâlnire memorabilă cu publicul iubitor de carte din Timișoara. I-am furat câteva minute și am aflat noima apariției a două volume: „Ce-a vrut să spună autorul” și „Best of proza scurtă a anilor 2000”.

Emisiunea “Ceasul Artelor” este difuzată pe TVR Timişoara marți 8.04.2014, la ora 20.30, cu reluare miercuri 9.04.2014 la ora 11.30.

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

23:30 Regatul Sălbatic

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara