loader
Foto

Galerie foto

"Ceasul artelor": teatru și arte plastice

O oră dedicată spaţiilor în care se consumă şi se generează Arta: despre deschiderea centrului cultural Electric Theatre și o expoziţie eveniment  Romul Nuţiu și Cristian Sida .

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ceasul Artelor

La Timișoara a avut loc "botezul" unui nou spațiu cultural. Electric Theatre este un concept complex și sperăm să aibă un viitor pe măsură. O echipă TVR Timișoara a participat la deschidere și vă vom oferi un interviu, în exclusivitate, cu Horațiu Mălăele, care a fost prezent la deschidere cu spectacolul "Sunt un orb". Invitați în platou vor fi Andrea Hurghiuluc (inițiator Electric Theatre) și Adrian Voichițescu (colaborator).

Vom încheia seara dimpreună cu pictorul Cristian Sida care ne va reprezenta la Galeria 418 din București cu o dublă expoziție: Romul Nuțiu - Cristian Sida. Sau, spus într-o altă formă...Maestru și Discipol.

Emisiunea “Ceasul Artelor” este difuzată pe TVR Timişoara  marți 12.11, la ora 20:30, cu reluare miercuri 13.11 la ora 11.30.

(w882)

4:00 Descoperă vestul

6:30 Istorii ascunse (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara