loader
Foto

Galerie foto

Cel mai bun rugby se joacă la TVR 2

La Timişoara se întâlnesc pe arena „Dan Păltinişanu”, în runda a treia a Superligii CEC Bank, polii opuşi ai clasamentului: Timişoara Saracens şi CSM Olimpia Bucureşti.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

UPDATE: Partida din 11 aprilie este disponibilă online pe TVR+

La o primă analiză partida pare una disproporţionată, între o echipă, Timişoara Saracens, cu două victorii, dintre care una cu valoare de simbol în fieful echipei cu care şi-a împărţit hegemonia în ultimii ani buni, CSM Baia Mare şi una care nu a cunoscut victoria în actualul sezon, CSM Bucureşti, în ciuda unui lot de excepţie.

Timişoara Saracens este în acest moment singura echipă neînvinsă din SuperLigă. Chiar dacă victoria cu Steaua a fost obţinută fără bonusul ofensiv, deşi bănăţenii au culcat balonul de patru ori în terenul de ţintă advers, succesul din Maramures are o conotaţie specială.

De partea cealaltă, CSM Olimpia Bucureşti vine la Timişoara după două înfrângeri ale unei echipe cu multe achiziţii noi, dar care are nevoie de timp pentru a închega relaţiile de joc şi cu un lot ce cuprinde nume cu rezonanţă, Surugiu, Vlaicu, Raţiu, Carpo sau Turashvili.

Pe de altă parte Daniel de Villiers se întorce în Banat unde întâlneşte echipa pe care a condus-o spre glorie, dar de care s-a despărţit în termeni ce nu au fost elucidaţi.

Partida Timişoara Saracens-CSM Olimpia Bucureşti va fi produsă de TVR Timişoara şi transmisă în direct şi în exclusivitate pe TVR 2, sâmbătă 11.04.2015 cu începere de la ora 11.00.

(w882)

 

10:30 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)

11:30 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara