loader
Foto

Cine are nevoie de cinema?

Timişoara nu mai are cinematografe, altele decât cele din supermarketuri.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

În condiţiile în care în 2021 Timişoara devine Capitală Culturală Europeană autorităţile locale încearcă să redeschidă unul din vechile cinematografe ale oraşului.

De ce se lovesc în acest demers dar şi ce pot face ONG –urile care sprijină cinematografia discutăm azi la Ediţia de vest.

Invitați în studio sunt Nicoleta Ciocov (Asociaţia Pelicula culturală), Lucian Mircu (Asociaţia Marele ecran), Dan Diaconu (viceprimar Timişoara) și Marian Rădulescu (scriitor).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3, luni 10.10.2016, de la ora 17:00, cu reluare pe ambele canale marţi 11.10.2016 la ora 00:30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara