loader
Foto

Galerie foto

„Cinecultura” , aniversare CCIAT și „Cartography”

Martie este o lună de referinţă în istoria camerei de comerţ timişene. Acesta aniversează 25 de ani de la reluarea activității, 165 ani de la înfiinţare şi 10 ani de la inaugurarea Centrului Regional de Afaceri Timişoara.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Evenimentul va avea loc în 6 martie 2015, de la ora 11.00, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara.

Au fost invitaţi toţi cei care au contribuit la reînfiinţarea CCIAT, cei care au condus destinele Camerei timişorene din 1990 şi până astăzi, firmele membre ale CCIAT din 1990 cât şi cei care contribuie în prezent la bunul mers al acesteia, în beneficiul comunităţii de afaceri timişene.

Despre acesta aniversare vom discuta cu doamnele Florica Chiriţă, director CCIAT şi Rodica Olinic, consilier relaţii publice al CCIAT.

Festivalul de film „Cinecultura”, a ajuns la cea de-a şasea ediţie. În perioada 9-14 martie 2015 vor fi prezentate în fiecare seară, în Aula Magna „Ioan Curea” a Universității de Vest din Timișoara, filme produse în ultimii ani în Europa şi în afara ei, aduse în atenţia publicului de către lectorii de limbi străine de la universităţile timişorene.

Anul acesta festivalul reuneşte o serie de pelicule reprezentative din cele mai variate genuri, realizate de regizori mai mult sau mai puţin celebri din diferite colţuri ale lumii.

Filmul de deschidere este un lungmetraj românesc, „Love building”, al regizoarei Iulia Rugină, care constituie în mod tradiţional punctul de plecare în această călătorie interculturală.

Filmele străine sunt difuzate în original, cu subtitrare în limbile română sau engleză. Amănuntele despre festival ne vor fi oferite de Iolanda Vasile şi Guillaume Dujardin, doi dintre organizatorii acestuia.

Trupa „Implant pentru refuz” ne va fi alături la „Ora regiunii”. Vom asculta piese de pe cel mai recent album „Cartography”, care va fi lansat in 6 martie 2015, in clubul Daos.

De la Octavian Horvath şi de la Emil Biebel vom afla cum s-a născut albumul, care va apărea şi pe vinil.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 4.03.2015 la ora 20.00, cu reluare joi 5.03.2015 la ora 11.30.

(w882)

1:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

2:30 Sarea în bucate (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara