loader
Foto

Galerie foto

Ciorbă ungurească îngroșată și tocană cu găluște răzălite

“Gătim împreună pentru o lume mai bună”, un proiect deosebit care sprijină copii cu dizabilități din Arad trebuia să ajungă și la Sarea în bucate!

 

Veronica Mihoc
Sarea în bucate - România în bucate

Un grup de prieteni organizează de 2 ani la Arad evenimente gastronomice, ca să strângă fonduri pentru copii cu handicap.

Și uite așa, cumpărând o porție de mâncare arădenii ajută pe cei aflați la grea încercare.

Jekel Jozsef Frederik este prietenul emisiunii Sarea în bucate de ani de zile. Primul like al postărilor noastre este mai mereu adjudecat de el. Săptămâna aceasta vrem să îl cunoașteți alături de prietenii săi, în acest proiect care ne-a impresionat sincer.

“Gătim împreună pentru o lume mai bună” este o idee care s-a născut în urmă cu 2 ani când Jozsef încerca să strângă bani pentru ajutorarea unui copil cu dizabilități. Astăzi, echipa e mult mai mare iar cei care vor să dăruiască mult mai multi.

Pentru fanii Sarea în bucate ei gătesc ciorbă ungurească cu îngroșală și tocană cu găluște răzălite iar povestea proiectului lor de susținere a copiilor cu dizabilități prin care strâng fonduri gătind la evenimente în ceaune imense ori tigăi uriașe, e firul roșu al emisiunii.

Urmăriți-i, dar mai ales urmați-le exemplul! Poftă bună!

Emisiunea "Sarea în Bucate" se difuzează la TVR Timișoara sâmbătă 26.01.2019 de la ora 18.30 (cu reluare duminică 27.01.2019 de la ora 12.30 și marți 29.01.2019 de la ora 21.00).

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Ulterior, emisiunea poate fi vizionată și mai sus.

(w882)

1:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

2:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara