loader
Foto

Galerie foto

#Colectiv #CoruptiaUcide: Politicienii au interzis la miting în Timișoara

Este mesajul clar al oamenilor care ies în stradă și care cer în gura mare schimbarea întregii clase politice actuale.

 

Telejurnal Regional TVR Timișoara

Politicienii nu au ce căuta la mișcările de stradă. Este mesajul clar al oamenilor care ies în stradă și care cer schimbarea întregii clase politice actuale.

Unul dintre politicienii din Timiș nu a înțeles acest lucru și a simțit pe pielea lui furia mulțimii. Acesta a fost huiduit și sfătuit să plece.(w500)

Fostul democrat Beniamin Lup și-a anunțat prezența la mitingul din Piața Victoriei încă de ieri de la prânz. Și s-a ținut de cuvânt.

Ieri seara a intrat în rândul tinerilor care scandau lozinci împotriva politicienilor.

(w500)A fost însă repede observat și huiduit. Protestatarii i-au cerut să plece, în ciuda explicațiilor pe care Beniamin Lup încerca să le aducă.

Protestatarii le reamintesc oamenilor politici că nu îi vor printre ei, în stradă. Oamenii solicită înlocuirea actualei clase politice cu persoane nepătate și neînregimentate politic.

Reporter: Mihai Pinti.

Ştirile TVR Timişoara se difuzează zilnic de la orele 18,30 și 21,30 (de la ora 21,30 sunt transmise şi în limbaj mimico- gestual).

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .


4:00 Descoperă vestul

7:00 Monocrom (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara