loader
Foto

Galerie foto

Concerte...de primăvară! La "Ora Regiunii"

Societatea Internaţională de Studii Muzicale organizează în Săptămâna Altfel un concert caritabil al Studioului „Young Opera”.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Concertul va avea loc în sala „Mihai Perian” a Colegiului Naţional de Arta „Ion Vidu” din Timişoara, în 6 aprilie 2015 , începând cu ora 11.00 și are scopul de a aduna fonduri pentru achiziţionarea de instrumente muzicale, necesare elevilor colegiului.

În ciuda precarităţii dotării tehnice, elevii acetui colegiu au obţinut ani de-a rândul rezultate foarte bune la Olimpiadele şcolare de profil.

Despre acest concert, dar şi despre situaţia Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu” vom discuta cu Sanda Moldovan, director al Colegiului National de Arta „Ion Vidu” şi cu prof.univ.dr. Veronica Demenescu, preşedinte al Societăţii Internaţionale de Studii Muzicale.

Trio-ul JazzyBIT, iese în lume, chiar în duminica Floriilor, cu piese nou-nouţe, la nouă luni de la ultimul concert din Timişoara. Concertul „New & Fresh” are loc la Ambasada, duminică, 5 aprilie, la ora 19.

„De când nu ne-aţi văzut am compus piese noi, care urmează să ajungă pe al doilea nostru album. Aceste piese vor putea fi ascultate în premieră la Ambasada”, spun cei de la JazzyBIT. Ne va fi alături cu amanunte Teodor Pop, liderul grupului JazzyBit.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, luni 30.03.2015 la ora 20.00, cu reluare marți 31.03.2015 la ora 11.30.

(w882)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)
 
Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

publicat: vineri, 29 martie 2024

Urmăriți  o ediție "Forum Economic" despre marketingul online, la TVR Timișoara.

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

 

#tvrtimisoara