loader
Foto

Galerie foto

Credeţi tot ce vedeţi, auziţi sau citiţi în presă?

Am auzit aproape toţi termenul „mass-media”. Chiar dacă nu toţi ştiu exact ce înseamnă, ştiu însa că desemnează o parte importantă din viaţa noastră.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Dicţionarul ne spune că “mass-media” desemnează ansamblul mijloacelor și modalităților tehnice moderne de informare și influențare a opiniei publice, cuprinzând radioul, televiziunea, presa, internetul etc., de fapt orice mijloace de comunicare în masă.

În ziua de azi viaţa fără informaţie nu mai poate fi inchipuită. 24 de ore din 24 suntem la curent cu tot ce mişcă în lume. Ştim ce s-a întâmplat lângă noi, dar aflăm şi ce evenimente se produc în celălalt capăt al pământului.

Aflăm ce decizii se iau şi cum ne afectează viaţa sau pur şi simplu ne delectăm cu informaţii despre locuri impresionante, vacanţe exotice ori aruncăm o privire în viaţa vedetelor.

Însă puţini oameni se întreabă ce este în spatele mecanismului uriaş numit”mass-media”. Cum ne asiguram că e reală si corectă informaţia? E cazul să credem tot ce vedem la TV sau citim în ziare? Mai multe întrebări dar şi răspunsuri într-o această ediţie Rialiti Şoc.

Emisiunea "Rialiti Șoc" s-a difuzat pe TVR Timișoara luni 14.03.2016 de la ora 21.00 (cu reluare marți 15.03.2016 de la ora 12.30) iar pe TVR3 duminică 20.03.2016 de la ora 16.30 (cu reluare luni 21.03.2016 la ora 10.30). Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara