loader
Foto

Cult@art, cu Tania Stavilã-Ţunaș și Dite Dinesz

Vineri, de la 14.30,  la TVR Timișoara, vă recomandam o ediție de colecție Cult@art, cu Tania Stavilã-Ţunaș și Dite Dinesz.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Cult@art

Invitata ediției CULT@rt este Dite Dinesz. O cunoaşteţi bine fiindcă sunt ani mulţi de când, prin intermediul seriilor "Izolaţi în România" de pe TVR1, ne deschide calea spre o lume la care nu aveam acces: lumea oamenilor din munţi. Colega noastră a înţeles cum că are nu doar o emisiune de realizat, ci şi o misiune de îndeplinit.

Veţi afla în ce fel au marcat-o întâlnirile, revederile şi fiecare poveste din pustietate. Îl veţi regăsi, cu alte cuvinte, pe omul (cu tristeţi, bucurii, dezamăgiri şi visuri împlinite) din spatele profesionistului (curajos, acerb, determinat şi încrezător în puterea sa de a schimba în bine o bucăţică de Românie).
.
(w882)

 

 

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara