loader
Foto

Galerie foto

Cum e cu vremea la "Rialiti Șoc"

Astăzi, în secolul XXI, pare că am reuşit să aducem viitorul în prezent şi să răspundem aproape cu exactitate la întrebarea: Cum va fi vremea mâine?

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

Ediția din 8 decembrie este disponibilă online pe TVR+

Dintotdeauna omul a fost preocupat de viitor, de ziua de mâine. Întotdeauna a încercat să găsească explicaţii pentru lucrurile care îi depaşeau capacitatea de întelegere.

Întrebările care îi puneau pe gânduri pe cei dinaintea noastră, par acum banale. Noi nu ne mai întrebăm cine aduce ploaia, ci ştim deja când vine şi câţi litri pe metrul pătrat vor fi.

Astăzi, în secolul XXI, am reuşit să aducem viitorul în prezent şi să răspundem aproape cu exactitate la CUM VA FI VREMEA MÂINE ?

În această nouă ediţie a emisiunii RIALITI ŞOC  stăm de vorbă cu meteorologii. Descoperim împreună poveşti şi curiozităţi din lumea meteorologiei. Cum se face o prognoză, care este secretul unei prognoze corecte şi care sunt părţile mai puţin cunoscute ale meseriei, sunt doar o parte din lucrurile pe care le aflăm în această ediție.

Emisiunea se difuzează pe TVR Timișoara sâmbătă 7.12 la ora 19.00 (cu reluare duminică 8.12 la ora 10.00) iar pe TVR3 duminică 8.12 la ora 12.30 (cu reluare sâmbătă 14.12 la ora 23.00).


 

10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara