loader
Foto

Cum să-ţi organizezi nunta fără stres

Organizarea unui eveniment atât de important cum este nunta nu poate fi lasată la voia întamplarii. Planificarea joacă un rol foarte important în organizarea nunţii.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Trebuie să ştii ce să faci şi, mai ales, cu cât timp înainte trebuie să faci anumite lucruri.

Indiferent dacă aţi hotărât să vă organizaţi singuri nunta sau aţi hotărât să apelaţi la un specialist, Sabina Herţegan, organizator de evenimente, vine la “Ora regiunii” cu sfaturi despre ce nu trebuie, dar mai ales ce trebuie să faceţi şi, fireşte, care sunt tendinţele anului 2015.

Cei de la SONATIC au lansat în luna noiembrie a anului care tocmai s-a încheiat, primul lor album. Acesta se numeşte “SUNT” şi conține 9 compoziții originale cu influențe diverse. Partea de recording și mixaj este producție proprie Sonatic, cu Sorin Ghinița la butoane.

„Un lucru de care suntem foarte bucuroși, este ajutorul care l-am primit în designul discului din partea multor oameni sonatici ca și noi, aceștia contribuind cu diverse fotografii reprezentative cu peisajul urban din Timișoara. Albumul “SUNT” vorbește despre circul vieții, scena lumii într-un teatru de papuși în care actorii suntem noi, iar bufonul este averea sa. În concertul din 28 noiembrie, noi avem rolul bufonului, care descretește frunțile, fiind tot ce vreți voi să fim“, spun membrii trupei Sonatic.

Fireşte cei din trupa “Sonatic” vor fi alaturi de noi pentru a ne oferi amănunte despre album, dar şi pentru a performa live câteva dintre piesele acestuia.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, miercuri 7.01.2015 la ora 20.00, cu reluare joi 8.01.2015 la ora 11.30.

4:00 Descoperă vestul

7:00 Izolați în România (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara