loader
Foto

De Ispas, în cetatea Devei ascultăm cântecul ardelenesc şi bănăţean

Cristian Pomohaci şi Tiberiu Ceia ne-au adus cântecul ardelenesc şi bănăţean de Ispas în cetatea Devei.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În cea de-a doua parte a spectacolului tematic şi aniversar al Ansamblului Profesionist “Drăgan Muntean” desfăşurat pe scena Teatrului de Artă din Deva, ne întâlnim cu cântecul istoric interpretat de trio-ul Ovidiu Olari, Cristian Fodor şi Ovidiu Homorodean dar şi cu dansuri din ţinutul Năsăudului şi al Făgăraşului în coregrafia lui Mircea Resiga.

Buchet de cântece bănăţene şi ardeleneşti cu Felicia Stoian, Tiberiu Ceia şi Cristian Pomohaci în acompaniamentul orchestrei profesioniste “Drăgan Muntean” din Deva, dirijată de maestrul George Cîlţea.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi 9.06.2016 de la ora 20.00, cu reluare vineri 10.06.2016 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 12.06.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 13.06.2016 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:30 Arhiva TVR Timișoara

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara