loader
Foto

De Sfântul Ioan Botezătorul- o ediţie specială a emisiunii „Cântec şi Poveste”

Am sărbătorit Sf. Ion împreună cu Ion Luca Jurjescu și cu taragotistul Ion Vasilescu. Am ascultat cântece dedicate celor ce poartă acest nume sfânt.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+

De Sfântul Ioan Botezătorul, vă dăm bineţe din studioul timişorean al Televiziunii Române cu o ediţie specială a emisiunii „Cântec şi Poveste”.

Îi sărbătorim în direct pe bănăţenii Ion Luca Jurjescu, Ion Vasilescu şi Ionică Ştiopon iar Carmen Popovici Dumbravă şi Carmen Biruescu ne vor interpreta cântece dedicate celor ce poarta numele sfant de Ioan.

Arhiva TVR ne ajuta să vă facem surprize frumoase la ceas de sărbătoare.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează în direct, simultan pe TVR 3 și TVR Timișoara joi 7.01.2016 de la ora 20.00, cu reluare pe TVR Timișoara vineri 8.01.2016 de la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Selfie (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara