loader
Foto

Galerie foto

„Cântec şi Poveste”: La mulți ani creștinilor de rit vechi

Am urmărit Orchestra Consiliului Naţional al Minorităţii Române din Serbia, alături de Pera Todorovici şi Liliana Laichici, în spectacolul „Nu mă rup de ce-i străbun”.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Cântecul neamului vine în veşmânt de sărbătoare la Cântec şi Poveste.

Tineri din Maramureş – Paul Ananie, Basarabia – Ilie Caraş, Oltenia – Loredana Streche, Sibiu – Codruţa Rodean şi Banat – Ciprian Pop ne aduc buchet de cântec popular românesc, acompaniaţi de Orchestra Consiliului Naţional al Minorităţii Române din Serbia, dirijor şi orchestrator Roman Bugar.(w500)

Timişanul Ciprian Pop a ales să cânte şi alături de oamenii care au crezut cel mai mult în el: Maria Petchescu, Felicia Stoian şi Tiberiu Ceia.

Liliana Laichici ne interpreteză câteva din cele mai frumoase cântece timişene din repertoriul său iar prin glasul inconfundabil al lui Pera Todorovici spunem La Mulţi Ani tuturor telespectatorilor ce sărbătoresc trecerea în noul an pe rit vechi şi în special sârbilor.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 14.01.2016 de la ora 20.00, cu reluare vineri 15.01.2016 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 17.01.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 18.01.2016 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

 

16:00 Forum economic

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara