loader
Foto

De Sfîntul Nicolae la TVR Timisoara

De Sfîntul Nicolae suntem prin cântec împreună cu Nicu Novac, Nicolae Ghebaură, Nicoleta Voica şi Nicolae Furdui Iancu!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

În 6 decembrie creştinii prăznuiesc pe cel mai iubit dintre sfinţii Bisericii Ortodoxe - Sfântul Ierarh Nicolae, ocrotitorul copiilor, al fetelor nemaritate şi al mireselor.

La Cântec şi Poveste suntem împreună cu interpreţi cărăşeni ce poartă acest nume sfânt: Nicolae Ghebaură şi Nicu Novac iar Stana Stepanescu şi Bojidar Ciobotin sunt darul nostru muzical pentru toţi sărbătoriţii.

Pe firul cântecul gorjan al Mariei Lătăreţu, ne poartă tânăra Luciana Ene ce debutează în emisiunea de la TVR Timişoara.

La rubrica Arhiva TVR le spunem La Multi Ani, Nicoletei Voica, lui Nicolae Furdui Iancu precum si Brănduşei Stănescu la cei 50 de ani petrecuţi pe scena dansului popular!

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi, 6.12.2018, de la ora 19.00 (cu reluare vineri 7.12.2018 de la ora 2.00)  iar pe TVR Timişoara sâmbătă 8.12.2018 de la ora 12.00 .

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.

16:00 Forum economic

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara