Decembrie - luna generozităţii şi a creativităţii
miercuri, 07 decembrie 2016
Fundația Comunitară Timișoara sprijină inițiativele locale și creează legături în interiorul comunității în vederea dezvoltării acesteia pe termen lung și a creșterii capacității sale de a se auto-susține.

Misiunea fundației este de a contribui substanţial la mobilizarea resurselor financiare locale în beneficiul comunităţii. FCTM acumulează fonduri pornind de la interesele filantropice ale donatorilor, pe care le direcţionează în comunităţi, sub formă de finanţări nerambursabile şi burse.

În felul acesta FCTM oferă sprijin financiar organizaţiilor non-profit, grupurilor de iniţiativă şi persoanelor fizice pentru proiecte din domenii diverse.

Cercul de donatori este un program derulat de Fundaţia Comunitară Timişoara prin care acesta îşi pune să alcătuiască o reţea de donatori individuali, care să descopere, promoveze, să susţină, să crească şi să conecteze proiecte creative cu potenţiali susţinători şi donatori.

Despre prima ediţie a „Cercului de donatori„ care va avea loc la Timişoara, in 8 decembrie, ne vor vorbi Daniela Chesaru Daia, preşedinta Fundaţiei Comunitare Timişoara şi Oana Furdea, PR al Fundaţiei Comunitare Timişoara.

Maria Macovei a fost învăţătoare şi toată viaţa şi-a petrecut-o alături de copii. Într-un moment mai dificil al vieţii a descoperit că din oase de peşte se pot face mici opere de artă.

De atunci încercă să le dezvolte copiilor imaginatia creatoare, simţul artistic, dragostea pentru natură, şi păstrarea mediului curat şi interesul pentru refolosirea materialelor. Povestea oaselor de peşte o vom afla chiar de la doamna Maria.

Sfera Timişoarei este un ONG care şi-a caştigat deja notorietatea datorita multitudinii de acţiuni organizate. Una dintre cele mai reuşite este „Numai fapte bune la cutie”.

Anul acesta voluntarele de la Sfera Timişoarei vor sa adune nu mai puţin de 2016 cutii pentru cei mai puţin norocoşi. Vor fi alături de noi să ne spună în ce fel, Claudia Schiller şi Codruţa Ciurlea, membre ale Asociaţiei Sfera Timişoarei.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 7.12.2016 la ora 20.00, cu reluare joi 8.12.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w640)


 • 21:09
  x5 minute de istorie
 • 22:00
  Preluare TVR3
 • 12:00
  Tableta de sănătate
 • 19:00
  În prelungiri
  - direct
 • 12:00
  În prelungiri
 • 18:30
  Tableta de sănătăte