loader
Foto

Derby la rugby pe TVR Timișoara și TVR3

În campionatul național de rugby “Zimbrii” caută reabilitarea la Timişoara.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

După un debut stagional modest şi eliminarea prematură din Cupa Challenge, CSM Ştiinţa Baia Mare vine în Banat cu scopul declarat de a se remonta pentru sezonul în care şi-a propus un nou titlu.

Adversară îi va fi RCM Timişoara Saracens, tocmai echipa ce i-a provocat prima înfrângere pe teren propriu după şapte ani.

Bănăţenii, lideri în actuala ediţie a Superligii, au mutat din nou câmpul de bătălie în Ronaţ, pe arena „Gheorghe Răşcanu”, pentru a-i avea în spate, de aproape, pe fanii enuziaşti. Timişoara – Baia Mare rămâne cel mai aşteptat meci în rugby-ul românesc, între echipele care au câştigat titlul naţional în ultimii şase ani.

RCM Timişoara Saracens – CSM Ştiinţa Baia Mare se dispută sâmbătă, 9 mai, de la ora 16, şi va fi transmis în direct pe TVR Timişoara şi TVR 3.


 

10:30 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)

11:30 Harta secretă (R)

(Reluare)
 
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

 

#tvrtimisoara