loader
Foto

Derby la rugby pe TVR Timișoara și TVR3

În campionatul național de rugby “Zimbrii” caută reabilitarea la Timişoara.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

După un debut stagional modest şi eliminarea prematură din Cupa Challenge, CSM Ştiinţa Baia Mare vine în Banat cu scopul declarat de a se remonta pentru sezonul în care şi-a propus un nou titlu.

Adversară îi va fi RCM Timişoara Saracens, tocmai echipa ce i-a provocat prima înfrângere pe teren propriu după şapte ani.

Bănăţenii, lideri în actuala ediţie a Superligii, au mutat din nou câmpul de bătălie în Ronaţ, pe arena „Gheorghe Răşcanu”, pentru a-i avea în spate, de aproape, pe fanii enuziaşti. Timişoara – Baia Mare rămâne cel mai aşteptat meci în rugby-ul românesc, între echipele care au câştigat titlul naţional în ultimii şase ani.

RCM Timişoara Saracens – CSM Ştiinţa Baia Mare se dispută sâmbătă, 9 mai, de la ora 16, şi va fi transmis în direct pe TVR Timişoara şi TVR 3.


 

2:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)

3:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 
România la Olimpiadă: Ținute create de Olah Gyarfas, absolvent FAD Timișoara | VIDEO

Uniformele oficiale ale lotului olimpic român au create și realizate în România. Designerul vestimentar este un absolvent al Facultății de Arte ...

Phoenix: Concert aniversar în Parcul Rozelor (2010) | VIDEO

Joi, 25 iulie, de la ora 17:15, la TVR Timișoara, ne reamintim de concertul aniversar Phoenix, care s-a ținut în 2010 în Parcul Rozelor.

Cinecluburile: alternativă la filmul comercial vs. instrument de propagandă

Marți, 23 iulie, de la ora 18.30, la TVR Timișoara, vă invităm la "Istorii Ascunse", cu Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara