loader
Foto

Despre cărţi şi (altfel de) fotografii

Salonul de Carte Bookfest Timişoara îşi deschide porţile. Evenimentul se desfăşoară în perioada 31 martie – 3 aprilie la Centrul regional de Afaceri (CRAFT).

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Cea de-a cincea ediţie propune un program variat, invitaţi de marcă şi edituri renumite. Intrarea publicului va fi liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât şi la evenimentele programate pe durata acestuia.

Invitat special este scriitorul Mircea Cărtărescu, autorul bestsellerului „Solenoid”.

Organizatorii (Asociaţia Editorilor din România) oferă în această seară, prin intermediul emisiunii „Ora regiunii”, 10 vouchere în valoare de 100 de RON.

Fiţi, deci, cu ochii pe TVR Timişoara şi pe aceia care ne calcă pragul: Paul Cruscov şi Mihai Mitrică, director executiv Bookfest Timişoara.

„Selfie altfel”. Un proiect care are în centrul său fotografia, propunându-şi să exploreze fenomenul „selfie” în rândul publicului larg. Scopurile iniţiativei sunt demne de luat în seamă, iar atelierele creative care se desfăşoară în cadrul proiectului, tentante.

Amănunte aflăm dinspre fotograful Daniel Tellman şi Camelia Popescu, manager de proiect din partea Asociaţiei Sinaptica.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, marți 29.03.2016 la ora 20.00, cu reluare miercuri 30.03.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

 

1:00 În prelungiri (R)

(Reluare)

2:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara