loader
Foto

Despre familie la "Ediţia de Vest"

La "Ediţia de Vest" am vorbit despre familie cu două abordări diferite.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Discutăm despre situaţia critică în care se află familia Bodnariu.

Cei 5 copii ai acesteia au fost "confiscaţi" de autorităţile din Norvegia. Este exces sau eficienţa în aplicarea legii protecţiei copiilor în această ţară nordică?

Pe de altă parte discutăm şi despre familiile formate din persoane de acelaşi sex, în contextul în care în tot mai multe ţări europene acest lucru este acceptat.

În România mai multe organizaţii strâng semnături pentru modificarea constituţie astfel ca aceasta să stabilească cum trebuie să arate o familie în România, soţ, soţie (bărbat, femeie) şi copii.

Invitați în studio sunt Claudia Albulescu (preşedinte APOR Timiş), Preot Sorin Lungoci (Arhiepiscopia Timişoarei), Viorel Ţuţ (reprezentant Alianţa familiilor din România) și Sabian Mihăică (jurnalist Pressalert).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3, luni 11.01.2016, de la ora 17:00, cu reluare pe ambele canale marţi 12.01.2016 la ora 00:30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara