loader
Foto

Galerie foto

Despre începuturi şi aniversări

„La Două Bufniţe”, fiindcă aşa se (de)numeşte noul spaţiu-concept, îşi deschide porţile înspre cititori. La Timişoara, în data de 2 decembrie.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

O bucurie ne este fiecare nouă librărie. „La Două Bufniţe”, fiindcă aşa se (de)numeşte noul spaţiu-concept, îşi deschide porţile înspre cititori. La Timişoara, în data de 2 decembrie.

Până în 7 decembrie, librăria vă propune seri culturale în care muzica, literatura, cafeaua şi oamenii faini urmează să alcătuiască un mix de neratat. Detalii aflăm de la cele două „bufniţe” tenace şi curajoase: Oana Doboşi-Potcoavă şi Raluca Selejan.

Asociaţia „Arheo Vest” din Timişoara aniversează 10 ani de activitate. 10 ani în care, cu perseverenţă, muncă şi curaj (nebun, pe alocuri) a reuşit să schimbe, radical (uneori) ceea ce numim, generic, cercetare arheologică.

Revirimentul acesteia este de netăgăduit şi, foarte important, e recunoscut la nivel internaţional. Colaborarea exemplară dintre Universitatea de Vest, Direcţia pentru Cultură Timiş şi Arheo Vest a dus la rezultatele scontate, transmise, exemplar, publicului larg.

Astă-seară îi avem alături pe trei dintre aceia cărora noi, beneficiari ai informaţiilor preţioase pe care ni le-au pus la dispoziţie, e necesar să le mulţumim: Lorena Vlad (preşedinte al Asociaţiei Arheo Vest), Dorel Micle (vice-preşedinte Arheo Vest, reprezentant al UVT) şi Sorin Vlad Predescu (director al Direcţiei pentru Cultură Timiş).

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, joi 24.11.2016 la ora 20.00, cu reluare vineri 25.11.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

23:30 Arhiva TVR Timișoara

0:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara