loader
Foto

Despre infecția cu HIV la "Ediția de Vest"

Infecția cu HIV sau sida, cum este cunoscută boala,  a făcut victime la sfârşitul secolului trecut în toată lumea.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Astăzi, chiar dacă nu se vindecă, pacienţii care urmează tratamente pot supravieţui mai multi ani. Însă integrarea în societate este un chin pentru ei.

Cum poate o persoană infectată cu HIV să supravieţuiască în România. ct costă tratamentul care le dă şansa la viaţă? Câţi îşi asumă şi recunosc afecţiunea de care suferă? Cum reuşesc să se integreze în societateşi cum sunt priviţi de cei din jur?

Sunt doar câteva din întrebările la care încercăm să găsim răspuns împreună cu invitații ediției de astăzi dr. Virgil Musta de la Spitalul de boli infecţioase și preotul Cristian Pavel, coordonator centru social.

Și nu în ultimul rând vom încerca să alăm dacă în România mai există bebeluşi bolnavi de sida.

Emisiunea se difuzează pe TVR Timișoara luni 9.12 la ora 19.00, cu reluare marți 10.12 la ora 10.00.

18:30 Istorii ascunse

19:00 ACTUAL REGIONAL – direct (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara