loader
Foto

“Tableta de sănătate”- un nou sezon la TVR Timișoara

La TVR Timişoara a început în 26 octombrie noul sezon al emisiunii Tableta de sănătate, prima ediţie având ca temă menopauza.

 

Ioana Vârtosu
Veronica Mihoc
Tableta de sănătate

Menopauza poate fi combătută prin mișcare, alimentație, atitudine și un tratament personalizat, aceasta este concluzia ediției.

Afli toate informațiile de care ai nevoie de la dr. Dana Stoian (medic endocrinolog), Iren Alexoi (medic nutriționist) și dr. Gabriel Ciorâcă (medic homeopat) într-un dialog cu dr. Ioana Vârtosu, gazda emisiunii Tableta de sănătate.

Menopauza trebuie privită din prisma unui tablou întreg de simptome. Din acest motiv, prescrierea homeopatică este recomandată pentru tratamentul menopauzei. Aceasta oferă soluții în funcție de fiecare persoană în parte, existând peste 100 de remedii care ajută în depașirea perioadei de menopauză.

Durata unui tratament homeopatic poate fi de 3 luni până la un an. Scopul terapeutic este de a stimula balanța hormonală naturală și vindecarea simptomele cauzate de menopauză, fără folosirea medicamentelor care pot genera urmări. La tratamentul homeopat se poate apela înainte, în timpul și după menopauză, ajutând și la prevenirea unor boli asociate: osteoporoză, boli cardiovasculare – din interviul cu dr. Gabriel Ciorâcă (medic homeopat).

23:30 Arhiva TVR Timișoara

0:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara