loader
Foto

“Tableta de sănătate”- un nou sezon la TVR Timișoara

La TVR Timişoara a început în 26 octombrie noul sezon al emisiunii Tableta de sănătate, prima ediţie având ca temă menopauza.

 

Ioana Vârtosu
Veronica Mihoc
Tableta de sănătate

Menopauza poate fi combătută prin mișcare, alimentație, atitudine și un tratament personalizat, aceasta este concluzia ediției.

Afli toate informațiile de care ai nevoie de la dr. Dana Stoian (medic endocrinolog), Iren Alexoi (medic nutriționist) și dr. Gabriel Ciorâcă (medic homeopat) într-un dialog cu dr. Ioana Vârtosu, gazda emisiunii Tableta de sănătate.

Menopauza trebuie privită din prisma unui tablou întreg de simptome. Din acest motiv, prescrierea homeopatică este recomandată pentru tratamentul menopauzei. Aceasta oferă soluții în funcție de fiecare persoană în parte, existând peste 100 de remedii care ajută în depașirea perioadei de menopauză.

Durata unui tratament homeopatic poate fi de 3 luni până la un an. Scopul terapeutic este de a stimula balanța hormonală naturală și vindecarea simptomele cauzate de menopauză, fără folosirea medicamentelor care pot genera urmări. La tratamentul homeopat se poate apela înainte, în timpul și după menopauză, ajutând și la prevenirea unor boli asociate: osteoporoză, boli cardiovasculare – din interviul cu dr. Gabriel Ciorâcă (medic homeopat).

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara