loader
Foto

Despre simeze colorate şi literatura... muzicii rock la "Ceasul Artelor"

Mimo Obradov propune un nou volum despre muzica rock.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ceasul Artelor

În urma desfăşurării Simpozionului Internaţional de Pictură Gărâna 2013, Fundaţia Herczeg organizează o expoziţie care va aduce, laolaltă, artişti, tablouri şi... spectatori.

Vernisajul are loc marți seara, la Galeria Calpe din Timişoara, iar invitaţi în platou sunt Andrei Herczeg, preşedinte al Fundaţiei, alături de prof. univ. dr. Marcel Tolcea, unul dintre curatori.

„Peste rock şi după roll” este titlul celui mai recent volum semnat de către jurnalistul, muzical sau nu, Mimo Obradov. De la „The Beatles” la... ”Locatarii”, muzica rock este transpusă, cu virtuozitate, în literatură. O antologie-document necesară şi bine-venită.

Emisiunea “Ceasul Artelor” este difuzată pe TVR Timişoara marți 11.03.2014, la ora 20:30, cu reluare miercuri 12.03.2014 la ora 11.30.

 

17:30 Regatul Sălbatic

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara