loader
Foto

Galerie foto

Despre talent, creativitate şi muncă în echipă

La HackTM sau participat peste 500 de programatori cu experienţă, dar şi începători, designeri, oameni creativi şi cu idei, studenţi, chiar şi micuţii IT-işti, de la CoderDojo.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Colegiul Naţional de Artă “Ion Vidu” este una dintre şcolile timişorene cu tradiţie.

În fiecare an elevii acestui liceu participă la olimpiadele naţionale şi se întorc încărcaţi de premii. Şi anul şcolar 2015/2016 a fost unul în care elevii de la Colegiul Naţional de Artă s-au evidenţiat pe plan naţional.

Despre rezultatele obţinute, dar şi despre munca din spatele rezultatelor, vom discuta cu prof. Diana Matei, profesor de canto şi, prin telefon, cu Mirela Puia, profesor de arta actorului. Ne vor fi alături şi câţiva dintre elevii premiaţi.

„Life’s too short to hack alone!” acesta este sloganul sub care s-a desfăşurat la Timisoara, HackTM 2016.

HackTM 2016, unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din sud-estul Europei este un maraton IT, întins pe durata a 3 zile, însumând aproape 50 de ore de programare, dar şi prezentări tehnice.

La HackTM sau participat peste 500 de programatori cu experienţă, dar şi începători, designeri, oameni creativi şi cu idei, studenţi, chiar şi micuţii IT-işti, de la CoderDojo.

Temele dezbătute la HackTalks au fost legate de antreprenoriat, planuri de business, dezvoltare personală, marketing online, promovare, comunicare.

Despre cum a fost şi despre cele mai frumoase şi ingenioase lucruri care s-au născut la Hack TM ne vor da detalii Radu Ticiu, preşedinte al Asociaţiei Banat IT şi CEO Timişoara Startup Hub, Anna Boros, coordonator HackTM 2016 şi Andrew Silaghi, câşigător Game Development.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 13.06.2016 la ora 20.00, cu reluare marți 14.06.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:30 Regatul Sălbatic

 
Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

publicat: vineri, 29 martie 2024

Urmăriți  o ediție "Forum Economic" despre marketingul online, la TVR Timișoara.

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

 

#tvrtimisoara