loader
Foto

Galerie foto

Despre TVR Timişoara

TVR TIMIŞOARA este Studioul Teritorial al Societăţii Române de Televiziune din zona de vest a României.  Programul, cu un conţinut generalist, acoperă judeţele Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara, cu o populaţie de aproximativ 2.000.000 de locuitori.  

 

TVR Timişoara emite zilnic pe canalul regional, 24 de ore din 24 și participă activ la viața comunității  în calitate de partener media al celor mai importante evenimente culturale, sportive și campanii sociale  din regiune.

La nivelul Uniunii Europene, TVR Timişoara este singurul Studioul Teritorial care realizează emisiuni în 9 limbi ale minorităţilor naţionale (maghiară, romani, germană, sârbă, slovacă, ucraineana, bulgară, croată, italiană).

De-a lungul anilor, producţiile TVR Timișoara,  au fost premiate la festivaluri naţionale şi internaţionale de televiziune. În palmaresul studioului figurează peste 130 de premii.

TVR Timișoara este mai mult decât o televiziune regională. Suntem o echipă dedicată de profesioniști pasionați care își propun să realizeze, zi de zi,  programe de cea mai  bună calitate.  Ca dovada stau și cele peste 300 de milioane de minute de producție TVR Timisoara urmărite în online.

14:00 Descoperă vestul (R)

(Reluare)

14:30 Cult@art

 

"Sarea în bucate": Zama de lobodă | VIDEO

publicat: miercuri, 10 iulie 2024

Ilidia, supranumită și mica Americă, ne deschide rețetarul cu mâncăruri tradiționale și descoperim o rețetă deosebită de zamă de lobodă cu ...

Florin Draşovean, arheolog, directorul Institutului de Studii Banatice, invitat la

Miercuri, 10 iulie, de la ora 15:45, v-am invitat la o ediție "Cult@rt", la TVR Timișoara.

Hercules, în festival | VIDEO

Hercules, în festival | VIDEO

publicat: miercuri, 10 iulie 2024

Stațiunea Băile Herculane a fost capitala folclorului mondial. Aici a avut loc Festivalul „Hercules”, cea mai longevivă manifestare ...

 

#tvrtimisoara