loader
Foto

Galerie foto

Despre TVR Timişoara

TVR TIMIŞOARA este Studioul Teritorial al Societăţii Române de Televiziune din zona de vest a României.  Programul, cu un conţinut generalist, acoperă judeţele Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara, cu o populaţie de aproximativ 2.000.000 de locuitori.  

 

TVR Timişoara emite zilnic pe canalul regional, 24 de ore din 24 și participă activ la viața comunității  în calitate de partener media al celor mai importante evenimente culturale, sportive și campanii sociale  din regiune.

La nivelul Uniunii Europene, TVR Timişoara este singurul Studioul Teritorial care realizează emisiuni în 9 limbi ale minorităţilor naţionale (maghiară, romani, germană, sârbă, slovacă, ucraineana, bulgară, croată, italiană).

De-a lungul anilor, producţiile TVR Timișoara,  au fost premiate la festivaluri naţionale şi internaţionale de televiziune. În palmaresul studioului figurează peste 130 de premii.

TVR Timișoara este mai mult decât o televiziune regională. Suntem o echipă dedicată de profesioniști pasionați care își propun să realizeze, zi de zi,  programe de cea mai  bună calitate.  Ca dovada stau și cele peste 300 de milioane de minute de producție TVR Timisoara urmărite în online.

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)
 
Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

publicat: vineri, 29 martie 2024

Urmăriți  o ediție "Forum Economic" despre marketingul online, la TVR Timișoara.

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

 

#tvrtimisoara