loader
Foto

Dezastrul din fotbal: O singură serie a ligii secunde?

Dacă vor fi multe echipe care nu se vor înscrie în sezonul viitor, federația ia în considerare soluția de a restrânge liga a doua de fotbal la o singură serie.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara
Telejurnal Regional TVR Timișoara

Prezent în cadrul emisiunii „În prelungiri” de la TVR Timişoara, Dorin Micșa (preşedintele echipei FC Caransebeş) s-a referit la discuţii avute cu oficialii Federaţiei Române de Fotbal din care a dedus că în sezonul viitor liga a doua ar putea fi restrânsă la o singură serie, dacă multe echipe nu se vor înscrie.

„Se va merge pe ideea a două serii numai dacă vor fi mai mult de 22 de echipe dispuse să participe la întrecere. În caz contrar, se va organiza o singură serie care să cuprindă toate formaţiile.” a spus Micşa.

În prezent mai multe echipe au dificultaţi în privinţa continuării activităţii la nivel de liga a doua, un abandon fiind deja oficial, cel al ACS Academica Argeş.

Startul în eşalonul doi al fotbalului românesc ar urma să fie dat în jurul datei de 15 august, după ce în ultimii ani din cauza incertitudinilor privind participantele, a fost amânat pentru septembrie.

Emisiunea "În Prelungiri" a fost transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 6.06.2015 de la ora 17.00 și redifuzată pe ambele canale duminică 7.06.2015 de la 1.45.

Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată pe TVR+ la  http://www.tvrplus.ro//editie-in-prelungiri-343057

4:00 Descoperă vestul

7:00 Izolați în România (R)

(Reluare)
 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Serenade după șase ani de facultate | VIDEO

Serenade după șase ani de facultate | VIDEO

publicat: vineri, 10 mai 2024

Serenadele Studențești sunt un eveniment deosebit. Urmărim un mic concert realizat de către studenții anului VI de la Facultatea de Medicină și ...

Marko Adzic: Actor de film | VIDEO

Marko Adzic: Actor de film | VIDEO

publicat: joi, 09 mai 2024

Joi, 9 mai, de la ora 14:00, la TVR Timișoara, urmărim o emisiune dedicată actorului Marko Adžić.

 

#tvrtimisoara