loader
Foto

Dezastrul din fotbal: O singură serie a ligii secunde?

Dacă vor fi multe echipe care nu se vor înscrie în sezonul viitor, federația ia în considerare soluția de a restrânge liga a doua de fotbal la o singură serie.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara
Telejurnal Regional TVR Timișoara

Prezent în cadrul emisiunii „În prelungiri” de la TVR Timişoara, Dorin Micșa (preşedintele echipei FC Caransebeş) s-a referit la discuţii avute cu oficialii Federaţiei Române de Fotbal din care a dedus că în sezonul viitor liga a doua ar putea fi restrânsă la o singură serie, dacă multe echipe nu se vor înscrie.

„Se va merge pe ideea a două serii numai dacă vor fi mai mult de 22 de echipe dispuse să participe la întrecere. În caz contrar, se va organiza o singură serie care să cuprindă toate formaţiile.” a spus Micşa.

În prezent mai multe echipe au dificultaţi în privinţa continuării activităţii la nivel de liga a doua, un abandon fiind deja oficial, cel al ACS Academica Argeş.

Startul în eşalonul doi al fotbalului românesc ar urma să fie dat în jurul datei de 15 august, după ce în ultimii ani din cauza incertitudinilor privind participantele, a fost amânat pentru septembrie.

Emisiunea "În Prelungiri" a fost transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 6.06.2015 de la ora 17.00 și redifuzată pe ambele canale duminică 7.06.2015 de la 1.45.

Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată pe TVR+ la  http://www.tvrplus.ro//editie-in-prelungiri-343057

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara