loader
Foto

„Din Banatul meu cu dor”, partea a II-a, la „Cântec și Poveste”

Violonistul şi dirijorul Ovidiu Barteş a fost prezent la Timişoara, la spectacolul „Din Banatul meu cu dor”. Se difuzează, la TVR 3, vineri, 2 decembrie, de la ora 19.00.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

În partea a doua a spectacolului prilejuit de lansarea albumului “Din Banatul meu cu dor”, tânărul timişan Remus Novac interpretează vechi cântece de pe întreg cuprinsul Banatului, atât la clarinet cât şi la saxofon, însoţit de dansatori ai Ansamblului Folcloric “Doina Timişului” al Casei Studenţilor din Timişoara şi acompaniat de orchestra dirijată de Deian Galetin.

Tot el ne propune întâlnirea cu magia viorii lui Ovidiu Barteş, deopotrivă dirijor şi violonist de excepţie.

Dulcele cânt mehedinţean ni-l aduce în dar Olguţa Berbec iar Petrică Moise ne reaminteşte prin cântec dragostea sa pentru Banat.

Invitată specială a spectacolului “Din Banatul meu cu dor” este Andreea Voica!

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 vineri 2.12.2016 de la ora 19.00, cu reluare sâmbătă 3.12.2016 la ora 10.00, iar pe TVR Timișoara duminică 27.11.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 28.11.2016 de la ora 12.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


17:30 Arhiva TVR Timișoara

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara