loader
Foto

Din Sibiu, de Ziua Naţională răsună cântecele românilor!

De 1 Decembrie, cele mai îndrăgite cântece populare ale românilor sunt interpretate de artişti din Ardeal, Banat, Moldova, Oltenia şi Dobrogea!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Pe scena de la Sibiu, orchestra ansamblului “Cindrelul Junii Sibiu” dirijată de Gabriel Popescu, acompaniază mari nume ale folclorului romanesc: Maria Butaciu, Aneta Stan, Nicolae Mureşan, Maria Ciobanu, Angela Buciu, Floarea Calotă, Gheorghe Turda, Veta Biriş, Tiberiu Ceia, Mioara Velicu, Sava Negrean Brudaşcu, Gheorghe Roşoga, Traian Jurchela şi Nicolae Furdui Iancu!

Managerul Centrului Creaţiei Junii Sibiu Silvia Macrea, aduce în scenă de ziua romanilor şi suite de dansuri populare din Ardeal şi Banat într-o deplină frăţietate şi iubire pentru tradiţia neamului nostru.

Ediția specială a emisiunii "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 marți 1.12.2015 de la ora 17.00 iar pe TVR Timișoara marți 1.12.2015 de la ora 19.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


15:30 Minorităţi

16:00 Cântecul de acasă

- direct
 
Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

publicat: vineri, 29 martie 2024

Urmăriți  o ediție "Forum Economic" despre marketingul online, la TVR Timișoara.

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

 

#tvrtimisoara