loader
Foto

Din Sibiu, de Ziua Naţională răsună cântecele românilor!

De 1 Decembrie, cele mai îndrăgite cântece populare ale românilor sunt interpretate de artişti din Ardeal, Banat, Moldova, Oltenia şi Dobrogea!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Pe scena de la Sibiu, orchestra ansamblului “Cindrelul Junii Sibiu” dirijată de Gabriel Popescu, acompaniază mari nume ale folclorului romanesc: Maria Butaciu, Aneta Stan, Nicolae Mureşan, Maria Ciobanu, Angela Buciu, Floarea Calotă, Gheorghe Turda, Veta Biriş, Tiberiu Ceia, Mioara Velicu, Sava Negrean Brudaşcu, Gheorghe Roşoga, Traian Jurchela şi Nicolae Furdui Iancu!

Managerul Centrului Creaţiei Junii Sibiu Silvia Macrea, aduce în scenă de ziua romanilor şi suite de dansuri populare din Ardeal şi Banat într-o deplină frăţietate şi iubire pentru tradiţia neamului nostru.

Ediția specială a emisiunii "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 marți 1.12.2015 de la ora 17.00 iar pe TVR Timișoara marți 1.12.2015 de la ora 19.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Monocrom

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara