loader
Foto

DNA investighează în sfârșit mafia imobiliară din Timișoara

Gheorghe Ciuhandu- fost primar al municipiului Timişoara şi Nicolae Robu- primar al municipiului Timişoara vin în seara asta la Ediţia de vest, de la 18:30 la TVR Timişoara.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Amândoi sunt acuzaţi de abuz în serviciu şi au intrat în atenţia DNA.

În perioada 1996 -2015 mai mulţi funcţionari publici din cadrul Primăriei municipiului Timişoara, precum şi alte persoane, şi-au încălcat atribuţiile legate de aplicarea Legii 112/1995.

Ei au deposedat Statul Român de 967 de imobile, majoritatea aflate în centrul vechi al oraşului, producând un prejudiciu estimat la 40 de milioane euro în dauna statului, se arată în comunicatul DNA.

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, luni 20.02.2017, de la ora 18:30, cu reluare marți 21.02.2017 la ora 11:00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului TVR Timișoara.

10:00 Minorităţi în limba maghiară (R)

(Reluare)

10:30 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara