loader
Foto

Dominic Samuel Fritz este neamţul care îi face pe români să cânte!

A venit in România ca voluntar, a îndrăgit oamenii şi locurile şi de atunci , în fiecare an, vine în Timişoara.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

În 2005 a înfiinţat Timisoara Gospel Project, un proiect coral care a început cu 10 oameni, un pian şi un mic concert la Biserica Sfânta Inima a lui Isus şi a culminat, în 2014, cu editia jubiliara de 10 ani, "Gospel meets Symphony", organizată în parteneriat cu Filarmonica „Banatul".

Concertul "Oh Happy Day" din 21 şi 22 iunie 2014 a reunit pe scena aproape 120 de coriști amatori, orchestra Filarmonicii (43 de instrumentiști) şi un band rock (Petre Ionuţescu, Marcelle Poaty-Souami, Johnny Kui, Manu Cătană, Sergiu Cătană).

Din 2012 este președintele Asociatiei Culturale TGP fondată în iunie 2012, cu o zi înainte de concertul TGP de la Filamonică, membrii fondatori fiind peste 40 dintre participanţii la proiect.

La fiecare început de an susţine un concert de colinde şi cântece religioase. Anul acesta concertul s-a intitulat “Peace on Earth” şi a avut loc la Biserica Reformată din Cetate. Despre muzică , voluntariat şi alte bucurii simple vom discuta la “Ora regiunii” cu Dominic Samuel Fritz.

La începutul fiecarui an ne facem planuri şi o mare importanţă o are şi programarea vacanţei. Despre vacanţe de vis, despre destinaţiile turistice ale lui 2015, despre early booking  şi despre cum trebuie planuit un concediu vom afla de la Radu Fenchea, managerul unei agenţii de turism.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, luni 5.01.2015 la ora 20.00, cu reluare marţi 6.01.2015 la ora 11.30.

4:00 Descoperă vestul

6:30 Istorii ascunse (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara