loader
Foto

Galerie foto

ICIM Arad - SBS Ostrava, scor 79 - 57

Marţi şi miercuri, 10 respectiv 11 februarie, vicecampioanele României sărbătoresc pătrunderea în Final Four-ul CEWL alături de fani pe propriul teren. În direct la TVR Timişoara şi TVR 3.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Partida ICIM Arad - SBS Ostrava este disponibilă online pe TVR+

Cu 6 victorii din tot atâtea partide disputate în faza grupelor, arădencele sunt matematic calificate şi, în absenţa mizei, pot evolua cu gândul la spectacolul sportiv.

Cum în cealaltă grupă a Ligii Europei Centrale, Universitatea Alba Iulia e calificată la rându-i la turneul final, e foarte probabil ca echipele din România să reediteze finala de anul trecut.

Va încerca Jose Araujo varianta cu jucătoarele care au evoluat mai puţin în actualul sezon sau va roda cel mai bun lot avut la dispoziţie, cu gândul la bătălia din campionatul intern unde echipa sa e abia pe locul 5?

Răspunsul vine marţi, 10 februarie şi miercuri, 11 februarie de la ora 18.15 în direct şi în exclusitate la TVR Timişoara şi TVR 3.

(w882)

 

10:30 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)

11:30 Harta secretă (R)

(Reluare)
 
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

 

#tvrtimisoara