loader
Foto

Galerie foto

ICIM Arad - SBS Ostrava, scor 79 - 57

Marţi şi miercuri, 10 respectiv 11 februarie, vicecampioanele României sărbătoresc pătrunderea în Final Four-ul CEWL alături de fani pe propriul teren. În direct la TVR Timişoara şi TVR 3.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Partida ICIM Arad - SBS Ostrava este disponibilă online pe TVR+

Cu 6 victorii din tot atâtea partide disputate în faza grupelor, arădencele sunt matematic calificate şi, în absenţa mizei, pot evolua cu gândul la spectacolul sportiv.

Cum în cealaltă grupă a Ligii Europei Centrale, Universitatea Alba Iulia e calificată la rându-i la turneul final, e foarte probabil ca echipele din România să reediteze finala de anul trecut.

Va încerca Jose Araujo varianta cu jucătoarele care au evoluat mai puţin în actualul sezon sau va roda cel mai bun lot avut la dispoziţie, cu gândul la bătălia din campionatul intern unde echipa sa e abia pe locul 5?

Răspunsul vine marţi, 10 februarie şi miercuri, 11 februarie de la ora 18.15 în direct şi în exclusitate la TVR Timişoara şi TVR 3.

(w882)

 

19:00 ACTUAL REGIONAL – direct (R)

(Reluare)

20:30 Europa 360

 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara