loader
Foto

Duminică, Piaţa Victoriei din Timişoara a fost din nou plină

La ora 19.00, mii de persoane se aflau în centru, pentru a cere de această dată demisia premierului Sorin Grindeanu şi a cabinetului său.

 

Cosmin Jitariuc
Ora regiunii

Pentru a şasea zi consecutiv, Piaţa Victoriei din Timişoara a fost din nou plină. La ora 19.00, mii de persoane se aflau în centru, pentru a cere de această dată demisia premierului Sorin Grindeanu şi a cabinetului său.

Oamenii spun ca abrogarea ordonantei 13, pentru care au ieşit în stradă să protesteze de aproximativ o săptămână, nu îi mulţumeşte.

Discutăm despre proteste şi despre ce urmează cu invitații Sabina Mihăică (jurnalist Pressalert), Cristian Brânduşan (organizator proteste) și Prof univ. Dr. Silviu Rogobete (Departamentul de Ştiinţe Politice, Universitatea de Vest Timisoara).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, luni 6.02.2017, de la ora 18:30, cu reluare marți 7.02.2017 la ora 11:00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului TVR Timișoara.

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara