loader
Foto

În premieră: Rugby în nocturnă pe "Dan Păltinișanu", în direct la TVR Timișoara

Campioana ultimelor două ediţii la rugby, RCM UVT Timişoara, revine după 40 de ani pe cea mai importantă arenă a Banatului, Stadionul Dan Păltinişanu. În premieră pentru un meci de rugby, acesta se va disputa în nocturnă.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Confruntarea cu Farul Constanţa marchează un dublu test pentru elevii lui Dani de Villiers: unul în plan sportiv în faţa grupării ce s-a întărit cel mai consistent înaintea sezonului şi altul în plan sentimental, în faţa unui public pe care campionii îl aşteaptă în număr cât mai mare.

Dacă pentru primul dintre „pariuri”, galben-albaştrii se bazează pe omogenitatea şi coeziunea de grup, pentru cel de al doilea mizează pe reîntoarcerea „acasă” a ultraşilor.

Sărbătoarea rugbyului şi bucuria spectacolului sunt în direct şi în exclusivitate la TVR Timişoara şi TVR 3, joi, 17 aprilie de la ora 20.00 şi sunt urmate de reacţii şi interviuri la cald de la faţa locului.

Comentatori: Florin Mihoc şi Codruţ Nicorici.

 

6:30 Istorii ascunse (R)

(Reluare)

7:00 Baschet (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara