loader
Foto

În premieră: Rugby în nocturnă pe "Dan Păltinișanu", în direct la TVR Timișoara

Campioana ultimelor două ediţii la rugby, RCM UVT Timişoara, revine după 40 de ani pe cea mai importantă arenă a Banatului, Stadionul Dan Păltinişanu. În premieră pentru un meci de rugby, acesta se va disputa în nocturnă.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Confruntarea cu Farul Constanţa marchează un dublu test pentru elevii lui Dani de Villiers: unul în plan sportiv în faţa grupării ce s-a întărit cel mai consistent înaintea sezonului şi altul în plan sentimental, în faţa unui public pe care campionii îl aşteaptă în număr cât mai mare.

Dacă pentru primul dintre „pariuri”, galben-albaştrii se bazează pe omogenitatea şi coeziunea de grup, pentru cel de al doilea mizează pe reîntoarcerea „acasă” a ultraşilor.

Sărbătoarea rugbyului şi bucuria spectacolului sunt în direct şi în exclusivitate la TVR Timişoara şi TVR 3, joi, 17 aprilie de la ora 20.00 şi sunt urmate de reacţii şi interviuri la cald de la faţa locului.

Comentatori: Florin Mihoc şi Codruţ Nicorici.

 

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)

13:30 Istorii ascunse (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara