loader
Foto

Ecouri la Festivalul Naţional Concurs „MARIANA DRĂGHICESCU” - 2017

Interviuri cu publicul venit la Bogâltin să urmărească Gala Laureaţilor, dar şi cu finaliştii acestei ediţii, întregesc atmosfera acestui eveniment.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Pe plaiurile Banatului, luna septembrie a stat sub semnul cântecului şi amintirii Marianei Drăghicescu, aici desfăşurându-se cea de-a XV-a ediţie a festivalului ce-i poartă numele.

Unul din cele mai aşteptate puncte ale manifestării a fost excursia din Caraş Severin şi întâlnirea cu oamenii acelor locuri, unde a vazut lumina zilei si Mariana Drăghicescu.

Interviuri cu publicul venit la Bogâltin să urmărească Gala Laureaţilor dar şi cu finaliştii acestei ediţii întregesc atmosfera acestui eveniment.

(w882)

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi, 2 noiembrie, de la ora 19.00, iar pe TVR Timişoara sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 19.00, cu reluare duminică, 5 noiembrie, de la ora 12.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

16:00 Forum economic

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara