loader
Foto

"Ediția de Vest": La Timişoara s-a format Grupul Civic de Iniţiativă

Tragedia de la clubul Colectiv din Bucureşti a transformat România într-o mare de proteste.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Oamenii au ieşit în stradă şi în oraşele din vestul ţării la sfârşitul săptămânii.

Strada cere schimbarea clasei politice, independenţa justiţiei şi pedepsirea celor vinovaţi. La Timişoara s–a format Grupul civic de iniţiativă.

Invitați în studioul TVR Timișoara au fost: conf. dr. Bogdan Nadlou (Facultatea de sociologie UVT), Răzvan Munteanu (protestatar) și Sabina Mihăică (jurnalist Pressalert).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3, luni 9.11.215, de la ora 17:00, cu reluare pe ambele canale marţi 10.11.2015 la ora 00:30. Vă reamintim că începând din 20.10.2015 postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Monocrom

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara