loader
Foto

Galerie foto

Ediții speciale Mariana Drăghicescu la "Cântecul de Acasă" și "Cântec şi Poveste"

Vă prezentăm în această ediție Gala Laureaţilor Festivalului Naţional Concurs „MARIANA DRĂGHICESCU” – ediţia a XV – a de la Bogâltin – Cornereva, Caraş Severin.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste
Cântecul de acasă

Ediţia din 30 septembrie a emisiunii "Cântecul de acasă" este disponibilă online pe TVR+.

În emisiunea de astăzi suntem o echipă mare, hotărâți să ajungem în cătunul Dobraia iar mai apoi să ne intoarcem în Bogâltin pentru a desfăşura Gala Laureaţilor.

Finaliştii Festivalului -Concurs “Mariana Drăghicescu” împreună cu Asociaţia Prietenii Naturii Banat şi echipa Izolaţi în România reuşesc să urce cu tractorul până la Dobraia şi de acolo pe jos până la Prisăcina în locurile unde a copilărit Mariana Drăghicescu ...

Duminică a fost ultima zi de festival. Ne-am bucurat de o zi însorită de toamnă iar festivitatea de premiere s-a desfăşurat afară aşa cum ne-am propus, simţind spiritul satului dar şi bucuria spectatorilor veniti de la Timişoara, Resiţa şi Hunedoara alături de săteni.

Au fost prezenţi la spectacol şi reprezentanţii Consiliilor Judeţene Caraş - Severin şi Timiş, alaturi de Elise Stan – TVR, Gelu Stan – Radio Timişoara şi Alexandru Pelici Drăghicescu – fiul regretatei artiste.

Emisiunea "Cântec și poveste" se difuzează pe TVR Timișoara duminică 1.10.2017 de la ora 19.00,  iar emisiunea "Cântecul de acasă" se difuzează pe TVR 3 sâmbătă, 30.09.2017, de la ora 15.30 cu reluare duminică 1.10.2017 de la ora 3.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.

(w882)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Europa 360 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara