loader
Foto

Ediţie aniversară la "Cântecul de acasă"

La "Cântecul de acasă" ne bucurăm pentru cei 60 de ani ai Televiziunii Române şi 25 de ani ai studioului regional TVR Iaşi!

 

Felicia Stoian
Cântecul de acasă

Tiberiu Ceia şi Felicia Stoian vă dau întâlnire vineri seara, la orele 20.00 pe TVR Timişoara.

V- am pregătit buchet de cântece bănăţene cu Andreea şi Nicoleta Voica, Aurelia Ardeleanu, Liliana Laichici, Maria Petchescu, Ana Pacatiuş, Adrian Stanca, Vasile Conea, Dumitru Teleagă, Nicu Novac, Gheorghe Călţun Brancu, Iosif Ciocloda dar şi frumoase cântece cu Luciana Văduva, Voichiţa Suba, Mariana Anghel şi Cristian Pomohaci.

Momentul lui Luca Novac împreună cu “Suflătorii Banatului” dirijaţi de Marius Cârnu, îl inchinăm aniversării celor 60 de ani ai Televiziunii Române iar din Arhiva TVR, un fragment cu un alt taragotist celebru Luta Popovici.

Spunem La Mulţi Ani şi colegilor de la TVR Iaşi şi le dăruim cântece cu Sofia Vicoveanca, Mariana Lungu, Laura Lavric şi Mioara Velicu.

Emisiunea "Cântecul de acasă" se difuzează pe TVR Timișoara vineri 4.11.2016 de la ora 19.00, cu reluare sâmbătă 5.11.2016 de la ora 12.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.


14:00 Descoperă vestul (R)

(Reluare)

14:30 Spirit și credință

 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara