Ediţie specială dedicată Zilei Naţionale a României
luni, 28 noiembrie 2016
Jurnalist, militar de carieră dar şi interpret de folclor - Ovidiu Purdea Someş - invitatul ediţiei speciale a emisiunii „Cântec și Poveste”, dedicată Zilei Naţionale a României. Joi, 1 decembrie, de la ora 19, la TVR 3, şi de la ora 20, la TVR Timişoara.

La zi mare de sărbătoare, emisiunea studioului regional TVR Timişoara Cântec şi Poveste, cinsteşte prin cântec istoric şi patriotic, Unirea Transilvaniei cu România.

În studioul timişorean, clujanul Ovidiu Purdea Someş ne vorbeşte despre importanţa acestei zile istorice, rolul cântecului naţional dar şi rolul strategic al armatei române.

Cântecele interpretate de Ovidiu Purdea Someş, Maria Murgoci, Gheorghe Călţun Brancu şi Sava Negrean Brudaşcu, aduc mesaj de frăţietate, devotament şi iubire pentru pământul strămoşesc.

Acelaşi mesaj ni-l aduc şi Orchestra Naţională a Minorităţii Române din Serbia, dirijată de Roman Bugar şi Orchestra Ansamblului Profesionist Banatul din Timişoara, dirijor Sebastian Roşca!

Ediția specială a emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR3  joi 1.12.2016 de la ora 19.00 iar pe TVR Timișoara joi 1.12.2016 de la ora 20.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. • 21:47
  x5 minute de istorie
 • 22:00
  Preluare TVR3
 • 12:00
  Tableta de sănătate
 • 19:00
  În prelungiri
  - direct
 • 12:00
  În prelungiri
 • 18:30
  Tableta de sănătăte