loader
Foto

Ediţie specială dedicată Zilei Naţionale a României

Jurnalist, militar de carieră dar şi interpret de folclor - Ovidiu Purdea Someş - invitatul ediţiei speciale a emisiunii „Cântec și Poveste”, dedicată Zilei Naţionale a României. Joi, 1 decembrie, de la ora 19, la TVR 3, şi de la ora 20, la TVR Timişoara.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

La zi mare de sărbătoare, emisiunea studioului regional TVR Timişoara Cântec şi Poveste, cinsteşte prin cântec istoric şi patriotic, Unirea Transilvaniei cu România.

În studioul timişorean, clujanul Ovidiu Purdea Someş ne vorbeşte despre importanţa acestei zile istorice, rolul cântecului naţional dar şi rolul strategic al armatei române.

Cântecele interpretate de Ovidiu Purdea Someş, Maria Murgoci, Gheorghe Călţun Brancu şi Sava Negrean Brudaşcu, aduc mesaj de frăţietate, devotament şi iubire pentru pământul strămoşesc.

Acelaşi mesaj ni-l aduc şi Orchestra Naţională a Minorităţii Române din Serbia, dirijată de Roman Bugar şi Orchestra Ansamblului Profesionist Banatul din Timişoara, dirijor Sebastian Roşca!

Ediția specială a emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR3  joi 1.12.2016 de la ora 19.00 iar pe TVR Timișoara joi 1.12.2016 de la ora 20.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.


10:30 Forum economic (R)

(Reluare)

11:30 Timișoara CCE (R)

(Reluare)
 
Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

publicat: vineri, 29 martie 2024

Urmăriți  o ediție "Forum Economic" despre marketingul online, la TVR Timișoara.

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

 

#tvrtimisoara