loader
Foto

Ediţie specială dedicată Zilei Naţionale a României

Jurnalist, militar de carieră dar şi interpret de folclor - Ovidiu Purdea Someş - invitatul ediţiei speciale a emisiunii „Cântec și Poveste”, dedicată Zilei Naţionale a României. Joi, 1 decembrie, de la ora 19, la TVR 3, şi de la ora 20, la TVR Timişoara.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

La zi mare de sărbătoare, emisiunea studioului regional TVR Timişoara Cântec şi Poveste, cinsteşte prin cântec istoric şi patriotic, Unirea Transilvaniei cu România.

În studioul timişorean, clujanul Ovidiu Purdea Someş ne vorbeşte despre importanţa acestei zile istorice, rolul cântecului naţional dar şi rolul strategic al armatei române.

Cântecele interpretate de Ovidiu Purdea Someş, Maria Murgoci, Gheorghe Călţun Brancu şi Sava Negrean Brudaşcu, aduc mesaj de frăţietate, devotament şi iubire pentru pământul strămoşesc.

Acelaşi mesaj ni-l aduc şi Orchestra Naţională a Minorităţii Române din Serbia, dirijată de Roman Bugar şi Orchestra Ansamblului Profesionist Banatul din Timişoara, dirijor Sebastian Roşca!

Ediția specială a emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR3  joi 1.12.2016 de la ora 19.00 iar pe TVR Timișoara joi 1.12.2016 de la ora 20.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.


17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:30 Arhiva TVR Timișoara

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara