loader
Foto

Galerie foto

Emerich Dembrovschi a venit în premieră la "În Prelungiri"

Fotbalistul despre care legenda spune că ar avea statuie în Mexic, Emerich Dembroschi, a fost în premieră în emisiunea de sâmbătă, 7 decembrie.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Fotbalul de primă ligă se îndreaptă spre final de an iar ACS Poli Timişoara mai are de trecut confruntările cu două echipe cu nume ale campionatului: Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj.

Pe de altă parte, Mondialul brazilian şi-a stabilit grupele. Vom face analiza competiţiei la care generaţia lui Piţurcă n-a prins bilet cu profesorul Jackie Ionescu și cu Emeric Dembrovschi, omul care a înfruntat Brazilia în generaţia de la Guadalajara.

(w882)

Partea a doua e consacrată handbalului. Invitați: Aihan Omer, antrenor CS Caraş-Severin, şi Coco Covăsâmţan, vicepreşedinte Politehnica Timişoara.

Competiţia internă a handbalului masculin se pregăteşte de derby-ul Banatului. CS.Caraş-Severin şi Politehnica Timişoara promit să ofere o dispută cel putin la fel de încrâncenată ca şi cea din tur.

De asemenea, facem planuri şi speranţe pentru Mondialul de handbal feminin ce debutează în Serbia, cu naţionala lui Tadici sperând la medalie.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 7.12 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 7.12 la ora 23.00 și luni 9.12 la ora 15.30.

(w882)

 

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

23:30 Arhiva TVR Timișoara

 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara