loader
Foto

Galerie foto

Emerich Dembrovschi a venit în premieră la "În Prelungiri"

Fotbalistul despre care legenda spune că ar avea statuie în Mexic, Emerich Dembroschi, a fost în premieră în emisiunea de sâmbătă, 7 decembrie.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Fotbalul de primă ligă se îndreaptă spre final de an iar ACS Poli Timişoara mai are de trecut confruntările cu două echipe cu nume ale campionatului: Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj.

Pe de altă parte, Mondialul brazilian şi-a stabilit grupele. Vom face analiza competiţiei la care generaţia lui Piţurcă n-a prins bilet cu profesorul Jackie Ionescu și cu Emeric Dembrovschi, omul care a înfruntat Brazilia în generaţia de la Guadalajara.

(w882)

Partea a doua e consacrată handbalului. Invitați: Aihan Omer, antrenor CS Caraş-Severin, şi Coco Covăsâmţan, vicepreşedinte Politehnica Timişoara.

Competiţia internă a handbalului masculin se pregăteşte de derby-ul Banatului. CS.Caraş-Severin şi Politehnica Timişoara promit să ofere o dispută cel putin la fel de încrâncenată ca şi cea din tur.

De asemenea, facem planuri şi speranţe pentru Mondialul de handbal feminin ce debutează în Serbia, cu naţionala lui Tadici sperând la medalie.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 7.12 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 7.12 la ora 23.00 și luni 9.12 la ora 15.30.

(w882)

 

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara