loader
Foto

Expoziție Călărășanu și evenimentele Institutului Francez

La "Ceasul Artelor" discutăm despre o expoziție dedicată celui care a fost sculptorul Ștefan Călărășanu și despre evenimentele diverse organizate de către Institutul Francez din Timișoara.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ceasul Artelor

„Călărășanu. Ștefan, pentru prieteni”. Astfel e intitulată expoziția al cărei vernisaj este programat chiar în această seară la Galeria Calpe, din Bastion.

Pe simeze se vor afla lucrări din colecțiile particulare ale prietenilor lui Ștefan Călărășanu, vor curatoria Marcel Tolcea și Cristian Sida, iar Gianluca Testa ne va cadorisi un nou catalog....Călărășanu.

Împreună cu Gianluca Testa și Călin Petcana, managerul Galeriei Calpe, vom depăna amintiri, vom reitera adevăruri, îl vom readuce înaintea dumneavoastră pe dragul nostru prieten... Ștefan.

Luna francofoniei și Festivalul Internațional de Film de Foarte Scurt Metraj „Tres Cours”, sunt doar câteva dintre întâmplările pe care vi le propune, pentru următoarea perioadă, echipa Insitututlui Francez din Timișoara. Discutăm despre ele cu Delia Crăciun – referent cultural Institutul Francez.

Emisiunea “Ceasul Artelor” este difuzată pe TVR Timişoara marți 4.03.2014, la ora 20:30, cu reluare miercuri 5.03.2014 la ora 11.30.

7:30 Actual Regional (R)

(Reluare)

9:00 Cap de afiș (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara