loader
Foto

Fără tratament pentru boli infecţioase la Timişoara?

Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara riscă să nu mai poată interna pacienţi cu patologie acută.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

De luni, 03.04.2017 Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara riscă să nu mai poată interna pacienţi cu patologie acută.

Asta din cauză că unitatea sanitară nu a semnat contractul cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.

Conducerea spitalului reclamă sumele insuficiente pe care le-ar primi. Afirmă că din 2015 încoace, contractele sunt la valori tot mai mici, în condiţiile în care numărul pacienţilor este tot mai mare.

Situaţia este cu atât mai gravă în acest an, când unitatea se confruntă cu epidemia de rujeolă.

Invitați în studio sunt Voichiţa Lăzureanu (director Spitalul de boli infecţioase Timişoara), Delia Barbu Sescu (jurnalist) și Bogdan Darius (reprezentant Casa de asigurări de sănătate Timiş).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, luni 3.04.2017, de la ora 18:30, cu reluare marți 4.04.2017 la ora 11:00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului TVR Timișoara.

 

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara