loader
Foto

"Femeia modernă - între agonie şi extaz" | VIDEO

Ediția emisiunii "Stare de bine", difuzată în direct pe TVR Timișoara, miercuri 9 octombrie, de la ora 16:00, va aborda subiecte de interes major referitoare la condiția femeii contemporane.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Stare de bine

Prima parte a emisiunii, intitulată "Femeia modernă - între agonie şi extaz", se va desfășura în compania specialistei în fizionomie, Suada Agachi. Aceasta va explora contrastul vieții cotidiene a femeilor, evidențiind provocările și bucuriile pe care le întâmpină în societatea actuală. Tema evocă nu doar lupta interioară, ci și reușitele care definesc experiența feminină în contemporaneitate.
.

.
În continuare, emisiunea va aborda subiectul "Frumuseţea noastră cea de toate zilele", alături de Marcela Delamarian Gudiu, manager al unei clinici de înfrumusețare. Această discuție se va concentra pe standardele de frumusețe actuale și pe impactul pe care acestea îl au asupra stimei de sine și a identității personale. Delamarian Gudiu va oferi perspective valoroase despre cum femeile pot îmbrățișa frumusețea autentică în viața de zi cu zi.

 

9:00 Cap de afiș (R)

(Reluare)

10:00 Minorităţi în limba maghiară (R)

(Reluare)
 
O sărbătoare a graiului bănățean | VIDEO

O sărbătoare a graiului bănățean | VIDEO

publicat: joi, 17 octombrie 2024

Într-o lume din ce în ce mai globalizată, păstrarea limbilor și dialectelor locale devine o provocare esențială pentru identitatea culturală a ...

Un pas spre măreție: Victoriile CSM Lugoj | VIDEO

Un pas spre măreție: Victoriile CSM Lugoj | VIDEO

publicat: miercuri, 16 octombrie 2024

Recent, echipa de volei feminin CSM Lugoj a reușit să câștige în fața campioanei en titre a României, CSO Voluntari, cu scorul de 3-2 în ...

Activitatea fizică reprezintă un fundament esențial al sănătății și bunăstării noastre generale.

 

#tvrtimisoara