loader
Foto

Galerie foto

Festivalul Artelor Timişorene – la un pas de start

Ediţia cu numărul doi a Festivalului Artelor Timişorene va da cuvântul muzicienilor, plasticienilor, scriitorilor, actorilor, dansatorilor, arhitecţilor şi designerilor.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Pe parcursul unei întregi săptămâni, artiştii Timişoarei vor fi în prim-plan. Ediţia cu numărul doi a Festivalului Artelor Timişorene va da cuvântul muzicienilor, plasticienilor, scriitorilor, actorilor, dansatorilor, arhitecţilor şi designerilor. Cu toţii de-ai locului.

Între 8 şi 14 iunie, mai multe spaţii din oraş se vor transforma în scene ale Bucuriei. Detalii primim, în direct, dinspre primarul Timişoarei, domnul Nicolae Robu.

Începând de astăzi şi până duminică, Centrul de Cultură şi Artă a judeţului Timiş este în sărbătoare. Festivalul Etniilor şi aniversarea a 45 de ani de existenţă a Ansamblului profesionist Banatul sunt doar două dintre evenimentele care merită trecute în agenda fiecăruia dintre noi.

Amănunte aflăm, în direct, de la Liliana Laichici, manager CCAJT.

Festivalul AccesArt îşi va deschide porţile, pentru a opta oară, în perioada 5-7 iunie. Un sfârşit de săptămână în care echipa organizatoare ne propune 19 expoziţii, 60 de ateliere şi workshop-uri, 9 concerte şi...surprize. Artistice, fireşte. Evenimentul este organizat de către Fundaţia Rubin şi este recomandat persoanelor între -1 şi +90 de ani.

Despre toate acestea vorbim, în direct, cu Roxana Cirţ, director al Fundaţiei Rubin.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, marți 2.06.2015 la ora 20.00, cu reluare miercuri 3.06.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

 

4:00 Descoperă vestul

7:00 Monocrom (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara