loader
Foto

Festivalul Concurs “Topul Mărţişorului” începe în curând

În 1 şi 2 martie vă aşteptăm la Timişoara la Festivalul Concurs „Topul Mărţişorului” alături de invitaţi de fală: Dumitru Teleagă şi Cristian Pomohaci.

 

Felicia Stoian
Cântecul de acasă

În această săptămână aducem în atenţia publicului telespectator a XVII – a ediţie a Festivalului Concurs “Topul Mărţişorului”, organizat de către Centrul de Cultură şi Artă Timiş şi care se va desfăşura în Timişoara, la inceputul lunii martie.

Invitată în studioul timişorean al Televiziunii Române, Liliana Laichici ne vorbeşte despre atât despre secţiunea concurs a festivalului cât şi despre lansarea albumului de folclor “Cântecul de acasă” al interpreţilor Maria Coman, Felicia Stoian, Ciprian Pop şi Dumitru Teleagă, care va avea loc în partea a doua a evenimentului.

Orchestra ansamblului Banatul dirijată de Sebastian Roşca va interpreta în cadrul emisiunii doua suite instrumentale, în orchestraţia aceluiaşi Sebastian Rosca iar Liliana Laichici şi Dumitru Teleagă vor completa tabloul muzical cu doine şi şlagare bănăţene.

Emisiunea "Cântecul de acasă" se difuzează pe TVR Timișoara vineri 17.02.2017 de la ora 20.00, cu reluare sâmbătă 18.02.2017 de la ora 12.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Timișoara Capitală culturală europeană

 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara